Strømpeforing i kloakken

Hos os tilbyder vi hjælp med både strømpeforing i kloak og fra vejbrønd – og vi har rigtig god erfaring med det kan derfor tilbyde dig præcis den hjælp, du har brug for inden for dette område.

Strømpeforing er en teknik som benyttes til at gøre gamle og slidte rør så gode som nye. Strømpeforing er især en teknik som bruges, når røret er placeret et sted, hvor det kan være svært at komme til. Det gør, at røret ikke kan skiftes helt ud, hvilket kan være problematisk, hvis det er placeret under huse, asfalt eller andet. Før strømpeforingen bliver røret spulet rent. Når røret er rent, så bliver en polyesterslange ført ind i røret ved brug af luft. Slangen er typisk dækket af enten silicat, harpiks eller epoxy, som laver en tættere lukning mellem slangen og røret.

Når slangen er placeret ordentligt, så bliver det pustet op, så det rammer rørets vægge. Når slangen er hærdet, så vil det gamle og slidte rør være som ny. Denne metode kan bruges på de fleste rørstørrelser.

pic

Strømpeforing fra vejbrønd

pic

Da vi ikke kun kan hjælpe private, men også erhverv og offentlige institutioner, så tilbyder vi selvfølgelig også hjælp til strømpeforing fra vejbrønde – uanset opgaven, så står vi klar til at yde den bedste assistance.

Vi anbefaler også at læse mere om brøndrenovering.