fbpx
 

Rottespærre

Certificeret rottespærre montør

Vi er autoriserede kloakmestre og er certificeret som rottespærre montører. Derudover er vi underlagt Teknologisk Instituts Kontrolordning – det er din tryghed, når du retter henvendelse til os. Med den VA-godkendte spærre, er du sikret en løsning, som holder rotterne væk. Uanset om du allerede har problemet eller gerne vil undgå det i fremtiden, så er vores autoriseret kloakmester og rottebekæmper klar til hjælpe. Så få rottesikret, før det er for sent.
https://roskildekloak.dk/wp-content/uploads/2022/11/rottespaerre-forhindrer-rotters-adgang.png-2.webp

Hvad er en rottespærre?

En rottespærre til liggende kloakledninger består af en anordning som kan installeres i en rense- og inspektionsbrønd. Rottespærren indeholder to klapper som er ophængt uafhængig af hinanden, som tillader fri passage af boligens spildevand og samtidig forhindrer rotters adgang ind til boligens kloaksystem.Der er meget strenge krav til rottespærrer. De skal være produceret i syrefast rustfri stål. Derudover skal alle svejsede samlinger efter endt samling være bejdset, så svejsningerne ikke kan angribes af rust. Der må ikke kunne forekomme forstoppelse i kloaksystemet på grund af en rottespærre, samt de skal være simple at installere og afmontere.

For at være sikker på at rottespærren overholder disse krav og også effektivt sikrer beskyttelse mod at rotterne ikke kan slippe igennem, testes og gennemgår rottespærren en VA-godkendelse på Teknologisk Institut, rørcentret i Taastrup. Denne VA-godkendelse er forbrugerens garanti for at rottespærren er testet og godkendt, og overholder de fastsatte normer for rottespærrer. Vi anbefaler, at man får serviceret sin rottespærre en gang årligt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

  De kom med det samme, efter at jeg havde ringet. Deres fremgangsmåde virkede meget professionel, og de løste mit problem med kloakken, som jeg siden ikke har haft problemer med. Alt i alt god oplevelse.

  TOBIAS
  Google Review

  Super flinke mennesker, og virkeligt professionelt arbejde. De dukkede op på min adresse mindre end 24 timer efter jeg havde kontaktet dem, og de fik løst mit kloakproblem ved første besøg. Kan helt klart anbefales!

  KRISTIAN
  Google Review

  Meget behagelige og nemme at kommunikere med. Vi talte med dem om eftermiddagen med et akut problem... de stod ude hos næste morgen og udførte et flot stykke arbejde.

  Vi hyrer dem helt sikkert igen næste gang!

  AXEL
  Google Review

  Vi har fået top service fra dette firma. Chefen Henrik er yderst venlig og vil det bedste for sine kunder. I har her en fast kunde fremover, selvom jeg ikke håber at skulle have lavet mere kloak:)

  MAJKEN
  Google Review

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Kontakt Os

  70 500 700
  info@roskildekloak.dk
  RKR Gruppen ApS Roskildevej 408, 2640 Hedehusene
  CVR: 42085979

  Akut Døgnservices - RING NU

  70 500 700