fbpx
 

Rottebekæmpelse

Professionel rottebekæmpelse

Hos Roskilde Kloak Renovering har vi mange års erfaring med rottebekæmpelse og meget viden om rotter i kloakering. Det er din sikkerhed for effektiv fjernelse af rotter. Derudover er vi på Miljø og Fødevareministeriets liste over rottebekæmpelsesfirmaer i Danmark.

Vi er certificeret rottespærre montører og har opsat mange rottespærrer og rottefælder gennem årene. Grundet det stigende problem med rotter i Danmark, bekæmper vi for tiden rotter dagligt.
Mand holder rotte

Rotternetallene er eksploderet i Danmark de senere år

Rotter bliver et større og større problem. Selvom det er kommunerne, der har ansvaret for rottebekæmpelsen, må vi her i Roskilkde Kloak Renovering konstatere, at vi gennem længere tid har set en stigning i opkald i forhold til rotteproblemer. Stigningen i rotter er bl.a. blevet dokumenteret af DR Kontant, der 2. marts 2017 havde et program omkring rotter og de problemer, de kan medføre.
Autoriserede kloakmestre

Vi er autoriserede kloakmestre og er certificeret som rottespærre montører. Derudover er vi underlagt Teknologisk Instituts Kontrolordning – det er din tryghed, når du retter henvendelse til os.

Ejet ansvar

Selvom kommunen har det overordnede ansvar, har du som grundejer selv ansvaret for din egen kloak ud til hovednettet – derfor får du som regel også beskeden fra kommunen om, at du skal gøre noget ved rotteproblemet selv. Næsten samtlige kloakker vi er ude og besigtige har synlige tegn på rotte-besøg, så vi tør godt lægge hovedet på blokken og sige, at op mod 99% af alle grundejere har rotter.

Tegn på rotter kan være
 • Huller i jorden
 • En sur lugt af kloak
 • Kradsen og piben
 • Rotteekskrementer

MEN – INGEN GRUND TIL PANIK Mange panikker og føler, at det sender et signal om, at de bor beskidt eller uhygiejnisk, hvis der er tegn på, at en rotte har været forbi. Men det er ikke tilfældet. Rotterne lever i kloakkerne og bor du i et by-område, så er de næsten overalt – altså nede i kloakken – der hvor de gerne skulle blive. Men når der skal bygges rede søger de lodne bæster uden for kloakkerne og så er det, at balladen kan opstå. Du kan læse mere om vores rottespærrer, der afhjælper og forebygger mod rotter i kloakken: Rottespærre – til brug i kloakken

Se andre tilfredse kunders anmeldelser

Vi står altid på mål for høj kvalitet og god service. Og det er ikke kun noget, vi siger. Du kan se vores kunders anmeldelser på Trustpilot og Google.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

  De kom med det samme, efter at jeg havde ringet. Deres fremgangsmåde virkede meget professionel, og de løste mit problem med kloakken, som jeg siden ikke har haft problemer med. Alt i alt god oplevelse.

  TOBIAS
  Google Review

  Super flinke mennesker, og virkeligt professionelt arbejde. De dukkede op på min adresse mindre end 24 timer efter jeg havde kontaktet dem, og de fik løst mit kloakproblem ved første besøg. Kan helt klart anbefales!

  KRISTIAN
  Google Review

  Meget behagelige og nemme at kommunikere med. Vi talte med dem om eftermiddagen med et akut problem... de stod ude hos næste morgen og udførte et flot stykke arbejde.

  Vi hyrer dem helt sikkert igen næste gang!

  AXEL
  Google Review

  Vi har fået top service fra dette firma. Chefen Henrik er yderst venlig og vil det bedste for sine kunder. I har her en fast kunde fremover, selvom jeg ikke håber at skulle have lavet mere kloak:)

  MAJKEN
  Google Review

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Kontakt Os

  70 500 700
  info@roskildekloak.dk
  RKR Gruppen ApS Roskildevej 408, 2640 Hedehusene
  CVR: 42085979

  Akut Døgnservices - RING NU

  70 500 700