fbpx
 

TV-inspektion

TV-inspektion kan spare dig for mange gener og penge

Roskilde Kloak Renovering kan hjælpe dig, hvis du har haft besøg af rotter, vand eller fugt i kælderen, gentagne gange et stoppet toilet, sætningsrevner ved fliser eller hvis du bare ønsker at få kontrolleret, at din kloak er i den skønneste orden. Vi benytter ofte tv-inspektioner i forbindelse med kloakservice og kloakrenovering, da en tv-inspektion kan lokalisere problemet hurtigt og dermed gør, at det ofte ikke vil være nødvendigt at skulle grave op, hvilket vil spare dig for mange gener og penge.
TV inspektion af kloak

Hvad kan du bruge en TV-inspektion til?

Vi sender et kamera ned i kloakken for at se om vi kan lokalisere genstande, faste aflejringer, rødder, sætningsskader, forskudte samlinger, rørbrud, eller rotteskader, som kan forårsage forstoppelse af din kloak. Hovedstadens Kloak Renovering kan inspicere alle slags kloakrør og stikledninger og med vores avancerede teknologi kan vi effektivt og med stor præcision lokalisere fejl og skader på kloaksystemet. Stik-tvet kan komme helt ud i de små forgreninger og stik på kloakken.

Vi er medlem af Dansk kloakmestre, hvilket er din sikkerhed for høj kvalitet – også når det gælder TV-inspektion.

Rådgivning omkring inspektion af kloaknettet

Vi bruger meget tid på rådgivning og vejledning i forbindelse med kloakarbejde. Når vi udfører en kloak-inspektion, er vi altid i tæt dialog med dig – både før, under og efter arbejdet. På den måde kan vi yde den bedste service og du kan som kunde føle dig i trygge hænder. I Hovedstadens Kloak Renovering håndterer både de helt store – og små opgaver.

TV-inspektion og forsikring

Vi tager os ofte af forsikringsskader og arbejder sammen med mange forsikringsselskaber, og har derfor også erfaring med dokumentationen, som er nødvendig i denne forbindelse. Vi lokaliserer skaden, tager fat i forsikringsselskabet, anmelder skaden, tager dialogen om skaden er dækningsberettiget og udfører reparationen efter aftale. Husk at ALLE forsikringsselskaber dækker udgiften, der er forbundet med en TV-inspektion, hvis der er en skade på kloakken.

Se andre tilfredse kunders anmeldelser

Vi står altid på mål for høj kvalitet og god service. Og det er ikke kun noget, vi siger. Du kan se vores kunders anmeldelser på Trustpilot og Google.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

  De kom med det samme, efter at jeg havde ringet. Deres fremgangsmåde virkede meget professionel, og de løste mit problem med kloakken, som jeg siden ikke har haft problemer med. Alt i alt god oplevelse.

  TOBIAS
  Google Review

  Super flinke mennesker, og virkeligt professionelt arbejde. De dukkede op på min adresse mindre end 24 timer efter jeg havde kontaktet dem, og de fik løst mit kloakproblem ved første besøg. Kan helt klart anbefales!

  KRISTIAN
  Google Review

  Meget behagelige og nemme at kommunikere med. Vi talte med dem om eftermiddagen med et akut problem... de stod ude hos næste morgen og udførte et flot stykke arbejde.

  Vi hyrer dem helt sikkert igen næste gang!

  AXEL
  Google Review

  Vi har fået top service fra dette firma. Chefen Henrik er yderst venlig og vil det bedste for sine kunder. I har her en fast kunde fremover, selvom jeg ikke håber at skulle have lavet mere kloak:)

  MAJKEN
  Google Review

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Kontakt Os

  70 500 700
  info@roskildekloak.dk
  RKR Gruppen ApS Roskildevej 408, 2640 Hedehusene
  CVR: 42085979

  Akut Døgnservices - RING NU

  70 500 700