BRØNDRENOVERING

Brøndrenovering
Brøndrenovering

Med den rigtige brøndrenovering sikres kloaknettet i mange år fremover. Når en kloakbrønd skal fornyes, kan man vælge mellem en række metoder, som hver har deres fordele, alt efter problem, miljø og økonomi.

Når Roskilde Kloak Renovering udfører brøndrenovering sker det altid med størst mulig hensyntagen til den enkelte brønd, dens omgivelser og forventninger til fremtidig belastning.

Når vi renoverer en brønd, sikrer vi os altid, at den er renset og at eventuelle indsivninger er tætnet. Hvis kunden ønsker det, fjerner vi også stigetrinnene. Er der større huller i det eksisterende brøndgods, murer vi det op og er der indløb afpropper vi dem midlertidigt. Vi måler også styrken af den eksisterende brøndvæg omhyggeligt, så vi kan fastlægge lagtykkelsen på sprøjtebetonen.

Vi gennemfører påførelse af sprøjtebeton ved at sænke et specialudviklet sprøjtehoved ned i brønden fra et stativ, som hænger over brønden. Det er meget vigtigt at centrere sprøjtehovedet over brøndens midte. Når sprøjtehovedet er placeret korrekt, hæver og sænker en af vores operatører det manuelt, indtil brøndvæggen har den ønskede godstykkelse.

Uanset hvilken type brøndrenovering vi foretaget, så husk at det er en VIGTIG del af vedligeholdelsen samtidig med, at det forlænger levetidsen af det overordnede kloaknet.

Læs mere om afpropning