STRØMPEFORING

Strømpeforing
Strømpeforing

Roskilde Kloak Renovering er eksperter i strømpeforing. Teknikken benytter vi os af, når det eksisterende kloakrør er begyndt at være for dårligt, og denne metode er specielt god ved svært tilgængelige rør fx. under huse, under asfaltbelægninger og andre rør i svært tilgængelige områder.

​Når vi foretager en professionel teknik, spuler vi først røret rent ved hjælp af en slamsuger eller lignende. Efter dette fører vi en polyesterslange gennemvædet i silicat, epoxy og harpiks ind i røret ved hjælp af luft. Dernæst fører vi en oppustelig luftslange ind i røret og fylder den op med luft, så blandingen kan sætte sig på kanten af røret og hærdes. Når alt dette er gjort, får du et rør, der er så godt som nyt. ​​Vi arbejder med denne teknik i alle rør fra Ø 70 til Ø 300.

 

Fra skelbrønd mod hovedledning
Strompeforing_skelbrond

Strømpeforing af stikledninger fra skelbrønd mod hovedledning udføres på samme måde som strømpeforing af stikledninger fra brønd på hovedledning. Eneste forskel er, at såfremt strømpeforingen bliver for lang, skal den indragende ende af strømpeforingen bortfræses i hovedledningen.

 

Fra vejbrønd med vandlås mod hovedledning
Strompeforing_vejbrond

Denne type teknik udføres på samme måde som strømpeforing fra brønd. Denne metode er den nyeste metode til strømpeforing af stikledninger. Det at krænge en strømpe igennem en vandlås med den begrænsede plads, der er i en vejbrønd, har givet store udfordringer i udviklingsarbejdet.

 

​Vi arbejder både for både private, erhverv og offentlige institutioner. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os, så du kan altid kontakte os.

Læs også om brøndrenovering