fbpx
 

Strømpeforing

Strømpeforing i kloakken

Roskilde Kloak Renovering er eksperter i strømpeforing. Teknikken benytter vi os af, når det eksisterende kloakrør er begyndt at være for dårligt – og denne metode er specielt god ved svært tilgængelige rør, fx. under huse, asfaltbelægninger og andre rør i svært tilgængelige områder. Når vi foretager en professionel strømpeforing, spuler vi først røret rent ved hjælp af en slamsuger eller spulevogn. Efter dette fører vi en polyesterslange gennemvædet i silicat, epoxy og harpiks ind i røret ved hjælp af luft. Dernæst fører vi en oppustelig luftslange ind i røret og fylder den op med luft, så blandingen kan sætte sig på kanten af røret og hærdes. Når alt dette er gjort, får du et rør, der er så godt som nyt. Vi arbejder med denne teknik i alle rør fra Ø 70 til Ø 300.
https://roskildekloak.dk/wp-content/uploads/2022/11/kloakrenovering-stroempeforing-fra-vejbroend.jpg.webp

Strømpeforing fra vejbrønd

Vi arbejder både for både private, erhverv og offentlige institutioner. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os, så du kan altid kontakte os.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

  De kom med det samme, efter at jeg havde ringet. Deres fremgangsmåde virkede meget professionel, og de løste mit problem med kloakken, som jeg siden ikke har haft problemer med. Alt i alt god oplevelse.

  TOBIAS
  Google Review

  Super flinke mennesker, og virkeligt professionelt arbejde. De dukkede op på min adresse mindre end 24 timer efter jeg havde kontaktet dem, og de fik løst mit kloakproblem ved første besøg. Kan helt klart anbefales!

  KRISTIAN
  Google Review

  Meget behagelige og nemme at kommunikere med. Vi talte med dem om eftermiddagen med et akut problem... de stod ude hos næste morgen og udførte et flot stykke arbejde.

  Vi hyrer dem helt sikkert igen næste gang!

  AXEL
  Google Review

  Vi har fået top service fra dette firma. Chefen Henrik er yderst venlig og vil det bedste for sine kunder. I har her en fast kunde fremover, selvom jeg ikke håber at skulle have lavet mere kloak:)

  MAJKEN
  Google Review

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Kontakt Os

  70 500 700
  info@roskildekloak.dk
  RKR Gruppen ApS Roskildevej 408, 2640 Hedehusene
  CVR: 42085979

  Akut Døgnservices - RING NU

  70 500 700