fbpx
 

Kloakrens & spuling

Kloakrens og højtrykspuling

Hovedstadens Kloak Renovering løser dagligt alle den slags problemer hurtigt og effektivt med kloakrens og højtrykspuling af dine kloakrør. Kloaksystemet er noget, de fleste af os ikke tænker på. Spildevandledningerne løber i jorden under os, så vi ser dem ikke. Afløbene skal bare fungere. Det er først, når køkkenvasken stopper, faldstammen er blokeret eller gulvafløbet i kælderen flyder over, at funktionsfejl opdages på den kedelige måde.

I alle typer afløbsinstallationer kan der opstå funktionsfejl på grund af manglende vedligeholdelse eller forkert brug. Slidtage, jordforskydninger, trærødder eller rotter kan også være årsag til problemet. På steder hvor det er vanskelig tilgængeligt at lokalisere årsagen til dit kloakproblem bruger vi moderne TV-inspektion.
kloakmestre kigger ned i en kloak

Hurtig og effektiv kloakrens

En tilstoppet kloak, der ikke fungerer optimalt, kan være til stor frustration. Vi er eksperter i kloakrensning, og udfører alle opgaver, bl.a. inden for:

 • Rensning af faldstammer
 • Stoppede toiletter
 • Rensning af køkken- og gulvafløb m.m.
 • Pumpe- og sivebrønde
 • Vej- og tagbrønde
 • Højvandslukker, ofte i forbindelse med skybrud
 • Olietanke

Hos Hovedstadens Kloak Renovering har vi mange års erfaring med rensning af kloakker. Derfor kan vi hurtigt træde til og give dig vores ekspertise, og vi går ikke hjem, før dit problem er løst. Vi kører ud på hele Sjælland og ønsker du at høre mere eller få et uforpligtende tilbud, så kan du enten kontakte os på tlf. 70 700 700 eller via vores kontakformular

Højtryksspuling af kloakken

Højtryksspuling af kloakken kan være nødvendigt, hvis kloakken er tilstoppet, eller når kloakken begynder at vise tegn på, at noget er galt. Det viser sig oftest ved, at der enten lugter grimt af kloak fra gulvafløb, at vandet klukker, når det løber ud, eller at vandet stiger op fra toiletskålen, når det skylles ud. I Hovedstadens Kloak Renovering foretager vi højtryksspuling og slamsugning af faldstammer, gulvafløb, brønde, tanke og dræn. Højtryksspuling kan endvidere udbedre rødder, der er vokset ind i kloakrørene.

Har du akut brug for kloakrensning?

Vi kører døgnservice og er der for dig, når du har behov for det. Derfor kan du døgnet rundt kontakte os på  70 700 700– så gør vi alt, hvad vi kan, for at tage hånd og dine problemer omgående.

Se andre tilfredse kunders anmeldelser

Vi står altid på mål for høj kvalitet og god service. Og det er ikke kun noget, vi siger. Du kan se vores kunders anmeldelser på Trustpilot og Google.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

  De kom med det samme, efter at jeg havde ringet. Deres fremgangsmåde virkede meget professionel, og de løste mit problem med kloakken, som jeg siden ikke har haft problemer med. Alt i alt god oplevelse.

  TOBIAS
  Google Review

  Super flinke mennesker, og virkeligt professionelt arbejde. De dukkede op på min adresse mindre end 24 timer efter jeg havde kontaktet dem, og de fik løst mit kloakproblem ved første besøg. Kan helt klart anbefales!

  KRISTIAN
  Google Review

  Meget behagelige og nemme at kommunikere med. Vi talte med dem om eftermiddagen med et akut problem... de stod ude hos næste morgen og udførte et flot stykke arbejde.

  Vi hyrer dem helt sikkert igen næste gang!

  AXEL
  Google Review

  Vi har fået top service fra dette firma. Chefen Henrik er yderst venlig og vil det bedste for sine kunder. I har her en fast kunde fremover, selvom jeg ikke håber at skulle have lavet mere kloak:)

  MAJKEN
  Google Review

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Kontakt Os

  70 500 700
  info@roskildekloak.dk
  RKR Gruppen ApS Roskildevej 408, 2640 Hedehusene
  CVR: 42085979

  Akut Døgnservices - RING NU

  70 500 700