fbpx
 

Fedtudskiller

Hvad er en fedtudskiller

En fedtudskiller er en tank, der skiller fedt og olie fra spildevandet. Det der sker er, at når spildevandet løber gennem tanken, stiger fedtet til vejrs og samler sig på overfladen. Og her bliver fedtet så holdt tilbage, mens spildevandet løber ud i kloaksystemet.
kloakmestre kigger ned i en kloak

Hvornår er der brug for en fedtudskiller

Firmaer der leder fedt eller olie ud sammen med spildevandet, skal have en fedtudskiller. F.eks.: Restauranter, grillbarer, pizzeriaer, slagterbutikker og bagerier.

Hvis fedt og olie løber ud i kloakken, kommer der aflejringer i rør og samlinger, som stopper rørene til, og spildevandet vil derefter blive presset op gennem kloakristene i vejen eller afløbene i kælderene hos omkringliggende beboerne.

Hvor ofte skal den tømmes

Fedtudskilleren tømmes efter behov. Ved tømningen er der brug for fri adgang til tanken, og dækslet skal være tilgængeligt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

  De kom med det samme, efter at jeg havde ringet. Deres fremgangsmåde virkede meget professionel, og de løste mit problem med kloakken, som jeg siden ikke har haft problemer med. Alt i alt god oplevelse.

  TOBIAS
  Google Review

  Super flinke mennesker, og virkeligt professionelt arbejde. De dukkede op på min adresse mindre end 24 timer efter jeg havde kontaktet dem, og de fik løst mit kloakproblem ved første besøg. Kan helt klart anbefales!

  KRISTIAN
  Google Review

  Meget behagelige og nemme at kommunikere med. Vi talte med dem om eftermiddagen med et akut problem... de stod ude hos næste morgen og udførte et flot stykke arbejde.

  Vi hyrer dem helt sikkert igen næste gang!

  AXEL
  Google Review

  Vi har fået top service fra dette firma. Chefen Henrik er yderst venlig og vil det bedste for sine kunder. I har her en fast kunde fremover, selvom jeg ikke håber at skulle have lavet mere kloak:)

  MAJKEN
  Google Review

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Kontakt Os

  70 500 700
  info@roskildekloak.dk
  RKR Gruppen ApS Roskildevej 408, 2640 Hedehusene
  CVR: 42085979

  Akut Døgnservices - RING NU

  70 500 700