fbpx
 

Afpropning

Afpropning og nedlæggelse af ubenyttede kloakledninger

Har du en ubenyttet ledning i dit kloaksystem, bør du få lavet en afpropning. Ubenyttede kloakrør giver optimale trivselsmuligheder for rotter, så de kan bygge reder. Tillige med gør den lette adgang det optimalt for rotterne, da maden vil flyde forbi konstant i de tilstødende kloakrør.
apropning af kloak

En afpropning eller nedlæggelse af en ledning foregår således, at der bliver skubbet en pose med ekspanderende specialbeton så tæt på den benyttede ledning, som muligt. Det tager ca. en time for betonen at hærde og herefter er der lavet en afpropning. Det ubenyttede rør bliver herefter fyldt op med sand, letbeton eller lignende, så ledningen ikke over tid falder sammen eller giver efterfølgende gener i form af et hulrum under gulvet.

Afpropning kan også laves med en punktrenovering (kort strømpeforing), som isættes i hovedledningen ud for stikket, hvorved det lukkes. Uanset hvilken løsning der vælges, er det vigtigt at sikre sig, at ubenyttede rør ALTID lukkes til for at mindske risikoen for fremtidige rotteangreb.

Vi vil altid vejlede og rådgive dig omkring hvilken løsning, der er den rigtige for dig. Skulle skaden være så omfattende, at forsikringsselskabet skal ind over, så hjælper vi naturligvis også med dokumentation af skadens omfang og guider dig gennem hele processen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

    De kom med det samme, efter at jeg havde ringet. Deres fremgangsmåde virkede meget professionel, og de løste mit problem med kloakken, som jeg siden ikke har haft problemer med. Alt i alt god oplevelse.

    TOBIAS
    Google Review

    Super flinke mennesker, og virkeligt professionelt arbejde. De dukkede op på min adresse mindre end 24 timer efter jeg havde kontaktet dem, og de fik løst mit kloakproblem ved første besøg. Kan helt klart anbefales!

    KRISTIAN
    Google Review

    Meget behagelige og nemme at kommunikere med. Vi talte med dem om eftermiddagen med et akut problem... de stod ude hos næste morgen og udførte et flot stykke arbejde.

    Vi hyrer dem helt sikkert igen næste gang!

    AXEL
    Google Review

    Vi har fået top service fra dette firma. Chefen Henrik er yderst venlig og vil det bedste for sine kunder. I har her en fast kunde fremover, selvom jeg ikke håber at skulle have lavet mere kloak:)

    MAJKEN
    Google Review

    Få et gratis og uforpligtende tilbud

    Få et gratis og uforpligtende tilbud

    Kontakt Os

    70 500 700
    info@roskildekloak.dk
    RKR Gruppen ApS Roskildevej 408, 2640 Hedehusene
    CVR: 42085979

    Akut Døgnservices - RING NU

    70 500 700