fbpx
 

Tilbud

Spar 25% på Nordisk Innovation rottespærre inkl. montering. Kontakt os på tlf.: 70 700 700 for at bestille tid idag.

Op mod 99% af alle danskere har rotter. Få sikret dit hjem mod rotter og få 25% rabat på rottespærre og montering. Køber du en rottespærre samt montering, giver vi tillige med 600,00 kr. i rabat det første år på en serviceaftale.

Tilbudet ses nedenfor og vil du læse mere om rottespærrer, kan du enten læse mere på vores andre rottespærre-sider eller læse folderen nederst på siden.

Få rottesikret, før det er for sent. Med den VA-godkendte spærre og Teknologisk Instituts kontrolstempel er du sikret en løsning, som holder rotterne væk. Så uanset om du allerede har problemet eller gerne vil undgå det i fremtiden, så er vores autoriserede kloakmester og rottebekæmper klar til at hjælpe.

VORES TILBUDPris for færdig-monteret rottespærre i kloakken:

Dimension Ø100/110 mm:
Før pris: 4.750 kr. inkl. moms
NU: 3.400 kr. inkl. moms
Årligt vedligeholdelseseftersyn:
Før pris: 1.295,00 kr. inkl. moms
NU: 695,00 kr. inkl. moms ved samtidig køb af en rottespærre
Dimension Ø150/160 mm:
Før pris: 4.950 kr. inkl. moms
NU: 3.500 kr. inkl. moms
Visuelt tjek i brønd:
Pris: 868,75 kr. inkl. moms

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

  De kom med det samme, efter at jeg havde ringet. Deres fremgangsmåde virkede meget professionel, og de løste mit problem med kloakken, som jeg siden ikke har haft problemer med. Alt i alt god oplevelse.

  TOBIAS
  Google Review

  Super flinke mennesker, og virkeligt professionelt arbejde. De dukkede op på min adresse mindre end 24 timer efter jeg havde kontaktet dem, og de fik løst mit kloakproblem ved første besøg. Kan helt klart anbefales!

  KRISTIAN
  Google Review

  Meget behagelige og nemme at kommunikere med. Vi talte med dem om eftermiddagen med et akut problem... de stod ude hos næste morgen og udførte et flot stykke arbejde.

  Vi hyrer dem helt sikkert igen næste gang!

  AXEL
  Google Review

  Vi har fået top service fra dette firma. Chefen Henrik er yderst venlig og vil det bedste for sine kunder. I har her en fast kunde fremover, selvom jeg ikke håber at skulle have lavet mere kloak:)

  MAJKEN
  Google Review

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Kontakt Os

  70 500 700
  info@roskildekloak.dk
  RKR Gruppen ApS Roskildevej 408, 2640 Hedehusene
  CVR: 42085979

  Akut Døgnservices - RING NU

  70 500 700