fbpx
 

Forsikring

Forsikringsskader på kloaknettet

Er der skade på din kloak, eller er du ikke sikker på, hvorvidt der er det? Du kan få lavet det, der hedder en tv-inspektion af kloakken. Forsikringsselskaber skal dække udgifter til en tv-inspektion, hvis det viser sig, at der er en skade. Du kan dermed roligt få foretaget en.
https://roskildekloak.dk/wp-content/uploads/2022/11/logoer-forsikring-forsikringsselskab-2.jpg

Hvis der er skade på kloakken, kan det hurtigt blive dyrt, og derfor er det anbefalelsesværdigt at tegne en forsikring mod kloakanlæg. Nogle har faktisk allerede det, uden at de er klar over det. Tjek derfor først om du allerede har sådan en forsikring. Du kan ringe på 70 500 700 for at finde ud af, om du er dækket ift. kloakskader. Her vil vi hjælpe dig videre i processen.

Vores arbejde er tæt knyttet sammen med forsikringsselskaberne, hvorfor vi har styr på den dokumentation, man skal bruge ved en kloakskade. Dette kan vi vejlede dig i. Først finder vi ud af skaden og skadens omfang, derefter kontakter vi forsikringsselskabet og fortsætter dialogen med dem, hvorvidt skaden kan dækkes, og til sidst udfører vi reparationen. Du får altså hjælp hele vejen!

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

  De kom med det samme, efter at jeg havde ringet. Deres fremgangsmåde virkede meget professionel, og de løste mit problem med kloakken, som jeg siden ikke har haft problemer med. Alt i alt god oplevelse.

  TOBIAS
  Google Review

  Super flinke mennesker, og virkeligt professionelt arbejde. De dukkede op på min adresse mindre end 24 timer efter jeg havde kontaktet dem, og de fik løst mit kloakproblem ved første besøg. Kan helt klart anbefales!

  KRISTIAN
  Google Review

  Meget behagelige og nemme at kommunikere med. Vi talte med dem om eftermiddagen med et akut problem... de stod ude hos næste morgen og udførte et flot stykke arbejde.

  Vi hyrer dem helt sikkert igen næste gang!

  AXEL
  Google Review

  Vi har fået top service fra dette firma. Chefen Henrik er yderst venlig og vil det bedste for sine kunder. I har her en fast kunde fremover, selvom jeg ikke håber at skulle have lavet mere kloak:)

  MAJKEN
  Google Review

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Kontakt Os

  70 500 700
  info@roskildekloak.dk
  RKR Gruppen ApS Roskildevej 408, 2640 Hedehusene
  CVR: 42085979

  Akut Døgnservices - RING NU

  70 500 700