fbpx
 

Skybrudssikring

Skybrudssikring af dit hjem eller virksomhed

Vi oplever oftere og oftere dage med kraftig regn og skybrud, og det kan være værd at overveje nogle lidt mere langsigtede løsninger og få foretaget en skybrudssikring, for så vidt muligt at undgå gentagne vandskader – især hvis man har en kælder. Man kan lave forskellige tiltag for at undgå de store vandmasser, men det er vigtigt, at man rådgiver sig med fagfolk, inden man går igang. Derpå sikrer man sig, at man får den rigtige løsning. Vi foretager skybrudssikringer af kloakker og nedenstående ses nogle af de tiltag, man kan gøre, for at sikre sig fremover:

Etablering af pumpebrønd til at lede spildevand fra afløb væk

En pumpebrønd opsamler spildevandet fra gulvafløbet og eventuelt toilet i kælderen. Pumpebrønden kan sikre, at vandet fra kloaksystemet ikke kan løbe ind i huset. Spildevandet bliver automatisk pumpet ud i kloaksystemet og væk fra dit hus. Hvis det regner så kraftigt, at der ikke er plads i kloaksystemet til spildevandet, kan pumpebrønden rumme spildevandet – indtil der er plads i kloaksystemet igen. Har du oplevet at få kloakvand op gennem et toilet eller afløb i din kælder, så kan etablering af en pumpebrønd være en god løsning. Et andet alternativ er et højvandslukke.

Kilde: Bolius

Pumpebrønd
Højvandssikring

Installation af et højvandslukke, der kan forhindre kloakvand i at løbe baglæns i kloakken

Når det regner kraftigt, kan et højvandslukke forhindre, at vandet fra kloakken ude i vejen kan løbe baglæns i kloakrørene og op igennem afløbet i din kælder. Et højvandslukke kan således forhindre, at din kælder bliver oversvømmet. Er din kælder gentagne gange blevet oversvømmet, fordi der er kommet kloakvand op gennem afløbet i din kælder eller dit toilet, kan et højvandslukke være en løsning.

Etablering af faskine til at lede regnvand bort

En faskine er et hulrum i jorden, hvor regnvand fra taget ledes til og langsomt herfra synker ned i jorden. Hvis du gentagne gange oplever, at der er oversvømmelse på din grund på grund af, at kloaksystemet ikke kan lede vandet hurtigt nok væk, kan det være en god idé at etablere en faskine, så vandet kan ledes derhen.

Kilde: Bolius

Faskine
omfangsdræn

Etablering af et omfangsdræn til at lede overskydende vand nede i jorden væk

Et omfangsdræn er en slags nedgravet tagrende langs med fundamentet og ydermuren på dit hus og leder overskydende vand nede i jorden væk fra huset. Hvis du kan se, at fundamentet på dit hus suger fugt til sig på grund af, at der er for meget vand op af huset, eller at der ligger klart vand på dit kældergulv efter perioder med kraftig regn, kan et omfangsdræn være løsningen. Et stort vandpres kan give skader på dit hus, og du risikerer desuden, at der kommer råd og svamp.

Vi samarbejder bl.a. med Kessel, der er førende inden for afledning af spildevand.​

Kilde: Bolius

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

  De kom med det samme, efter at jeg havde ringet. Deres fremgangsmåde virkede meget professionel, og de løste mit problem med kloakken, som jeg siden ikke har haft problemer med. Alt i alt god oplevelse.

  TOBIAS
  Google Review

  Super flinke mennesker, og virkeligt professionelt arbejde. De dukkede op på min adresse mindre end 24 timer efter jeg havde kontaktet dem, og de fik løst mit kloakproblem ved første besøg. Kan helt klart anbefales!

  KRISTIAN
  Google Review

  Meget behagelige og nemme at kommunikere med. Vi talte med dem om eftermiddagen med et akut problem... de stod ude hos næste morgen og udførte et flot stykke arbejde.

  Vi hyrer dem helt sikkert igen næste gang!

  AXEL
  Google Review

  Vi har fået top service fra dette firma. Chefen Henrik er yderst venlig og vil det bedste for sine kunder. I har her en fast kunde fremover, selvom jeg ikke håber at skulle have lavet mere kloak:)

  MAJKEN
  Google Review

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Kontakt Os

  70 500 700
  info@roskildekloak.dk
  RKR Gruppen ApS Roskildevej 408, 2640 Hedehusene
  CVR: 42085979

  Akut Døgnservices - RING NU

  70 500 700