fbpx
 

Rotter

Rotter kan forårsage store ødelæggelser

Rotter er dygtige klatrere og de kan uden problemer klatre op gennem mange meter faldstamme hvis de ikke bliver stoppet. Det er f.eks. ikke ualmindeligt, at en rotte dukker op i et badeværelse i 4. – 5. sals højde.

Derudover er kloakrotter meget dygtige til at finde skjulte fejl og mangler ved afløbssystemerne. Disse fejl og mangler – ofte opstået ved direkte byggesjusk – kan senere give alvorlige ulemper i form af rotteplage, smittefare, ilde lugt, fugt og svamp. Det medfører yderligere ofte meget dyre reparationer.

Vores medarbejdere i Roskilde Kloak Renovering ser dagligt rotter, der har været på besøg og lavet skade – værst er i huse, hvor de er kravlet op og ned af faldstammer eller har lavet ravage inde i væggene. Derudover kan de forårsage store ødelæggelser på kloaknettet, hvor vi efterfølgende må ind og lave strømpeforinger og renovere hele kloakken på grunden.

Vi har specialiseret os i rotte- og skadedyrsbekæmpelse og benytter os altid af nyeste teknologi og de bedste produkter på markedet, så du kan være tryg, når vi har været på besøg og afhjulpet rotteproblemerne.
Mand holder rotte

Har du fået rotter, er det dit eget ansvar

Du skal være opmærksom på, at du henhold til Miljøstyrelsen selv har pligt til at sikre din ejendom mod rotter. Det gælder både privat og erhverv: “Er man grundejer, har man pligt til at renholde og rottesikre sin ejendom, så den ikke indbyder til, at rotter flytter ind. Det gælder alle grundejere som fx parcelhusejere, gårdejere og ejere af udlejningsejendomme”.

Rotter giver sig til kende udendørs ved at lave huller i græsplænen og indendørs i huse, vil du typisk høre skratten fra loftet eller i væggene. Du kan også ringe til os for at høre mere om bekæmpelse af rotter og skadedyr på  70 500 700, sende os en mail på info@roskildekloak.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

  De kom med det samme, efter at jeg havde ringet. Deres fremgangsmåde virkede meget professionel, og de løste mit problem med kloakken, som jeg siden ikke har haft problemer med. Alt i alt god oplevelse.

  TOBIAS
  Google Review

  Super flinke mennesker, og virkeligt professionelt arbejde. De dukkede op på min adresse mindre end 24 timer efter jeg havde kontaktet dem, og de fik løst mit kloakproblem ved første besøg. Kan helt klart anbefales!

  KRISTIAN
  Google Review

  Meget behagelige og nemme at kommunikere med. Vi talte med dem om eftermiddagen med et akut problem... de stod ude hos næste morgen og udførte et flot stykke arbejde.

  Vi hyrer dem helt sikkert igen næste gang!

  AXEL
  Google Review

  Vi har fået top service fra dette firma. Chefen Henrik er yderst venlig og vil det bedste for sine kunder. I har her en fast kunde fremover, selvom jeg ikke håber at skulle have lavet mere kloak:)

  MAJKEN
  Google Review

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Kontakt Os

  70 500 700
  info@roskildekloak.dk
  RKR Gruppen ApS Roskildevej 408, 2640 Hedehusene
  CVR: 42085979

  Akut Døgnservices - RING NU

  70 500 700