fbpx
 

Vi støtter

Roskilde Kloak Renovering - en ansvarlig virksomhed

Hos Roskilde Kloak Renovering er vi bevidste om, at vi har et samfundsmæssigt ansvar. Vi ønsker at drive virksomhed på en ordentlig og anstændig måde, hvor vi viser omtanke for mennesker og miljø, og dermed engagerer os i det samfund, vi er en del af. Derfor har vi lavet en CSR (Corporate Social Responsibility) strategi.

Udover at vi i vores daglige arbejde går op i at udvise omtanke for miljøet og bl.a. udelukkende gør brug af humane og giftfrie rottefælder og rottespærrer, støtter vi også op om cykel-events for Scleroseforeningen, og donerer penge til Glade Børn Fonden og Danske Hospitals Klovne. I det efterfølgende kan du læse mere om vores støtte til de forskellige foreninger. Hvis du vil støtte op omkring de gode sager, så kontakt os på 70 500 700 og kom med på et eller flere af cykelholdene.
https://roskildekloak.dk/wp-content/uploads/2022/11/vistoetter.png

I 2019 blev Henrik Ambjørn hovedsponsor for Glade Børn Fonden. Glade Børn Fonden er et lokalt Roskilde–initiativ, som arbejder for at gøre verden lidt gladere – for os selv og for andre. Du kan læse mere her og tilmelde dig.​

Vi er Kæmpe Klovnesponsor og støtter Danske Hospitals Klovne med 10.000 kr. årligt.​

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

  De kom med det samme, efter at jeg havde ringet. Deres fremgangsmåde virkede meget professionel, og de løste mit problem med kloakken, som jeg siden ikke har haft problemer med. Alt i alt god oplevelse.

  TOBIAS
  Google Review

  Super flinke mennesker, og virkeligt professionelt arbejde. De dukkede op på min adresse mindre end 24 timer efter jeg havde kontaktet dem, og de fik løst mit kloakproblem ved første besøg. Kan helt klart anbefales!

  KRISTIAN
  Google Review

  Meget behagelige og nemme at kommunikere med. Vi talte med dem om eftermiddagen med et akut problem... de stod ude hos næste morgen og udførte et flot stykke arbejde.

  Vi hyrer dem helt sikkert igen næste gang!

  AXEL
  Google Review

  Vi har fået top service fra dette firma. Chefen Henrik er yderst venlig og vil det bedste for sine kunder. I har her en fast kunde fremover, selvom jeg ikke håber at skulle have lavet mere kloak:)

  MAJKEN
  Google Review

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Kontakt Os

  70 500 700
  info@roskildekloak.dk
  RKR Gruppen ApS Roskildevej 408, 2640 Hedehusene
  CVR: 42085979

  Akut Døgnservices - RING NU

  70 500 700