fbpx
 

Certifikater

Certifikater

Som firma går vi op i at have de nødvendige certifikater og holde os opdateret. Det gør vi, så vi kan yde den bedste service for vores kunder – og holde os skarpe inden for vores kernekompetencer. Derfor har vi fire forskellige certifikater: to certifikater inden for bekæmpelse af rotter i din bygning, samt én KESSEL Serviceteknikker certificering og ét kursus i fugt.
Mand holder rotte

Certifikater til bekæmpelse af rotter

Vi er eksperter inden for rottebekæmpelse. Her har vi en autorisation til rottebekæmpelse fra Miljøministeriet. Herudover er vi certificeret rottespærremontør fra Teknologisk Institut. Vi kan installere, drive og vedligeholde alle de typer af rottespærrer, der kan bestå kravene til præfabrikerede materialer i afløbsinstallationer hos Bygningsreglementet. Vi hjælper dig af med rotter i løbet af ingen tid!

Det bedste udstyr til kloakservice

Kloakservice og -reparation kræver ordentligt udstyr. Vi benytter os at det mest avancerede udstyr på markedet, og i langt de fleste tilfælde undgår vi opgravning ved i stedet for at lave strømpeforinger, punktrenovering og TV-inspektioner. Fordelen ved for eksempel at foretage en TV-inspektion med kamera er, at den tillader os at lokalisere problemet uden gener og ekstra omkostninger.

Langt de fleste husstande og virksomheder i Danmark døjer med rotter i en eller anden grad. Under alle omstændigheder kan det være en stor fordel at montere en rottespærre, da den både afhjælper og forebygger rotteproblemer. Se vores tilbud på montering af rottespærre her.

Vejledning og rådgivning til korrekt kloakservice

Rådgivning i den rette kloakservice fylder meget hos os i Roskilde Kloak Renovering. Det gælder lige fra første gang, du taler med os og indtil arbejdet er fuldført. Vi tror på, at det bedste samarbejde opnås ved en klar dialog. Derfor opfordrer vi dig altid til at kontakte os, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Skal dit forsikringsselskab med ind over opgaven, hjælper vi dig også med det. Kort sagt hjælper vi dig sikkert gennem hele forløbet. Og vi finder en løsning, som tilgodeser dit problem uden at koste dig mere end højst nødvendigt.

Vi står altid klar til at hjælpe dig – ring eller skriv til os via kontaktformularen nederst på siden.

Udvalgte kompetenceområder

Som din foretrukne kloakservice arbejder vi mere eller mindre med alt inden for både vejledning, service og renovering af kloakker.

Kloakservice dækker primært over opgaver som slamsugning, kloakrens og kloakspuling, skybrudssikring og montering af fedtudskiller, der samler fedt og olie i en tank, så afløbet ikke tilstoppes. Fedtudskillere er primært nødvendige i fødevarebranchen, f.eks. hos restaurationer og slagterier.

Inden for kloakrenovering er vores primære kompetenceområder:

 • Renovering af dine brønde
 • Strømpeforing
 • Afpropning
 • Punktrenovering af dine rør

Er dit kloak- eller afløbsproblem svært at lokalisere, benytter vi TV-inspektion af dine rør for at identificere og afdække problemet og dets omfang.

Ligegyldigt hvor stort eller lille dit problem er, står vi klar til at hjælpe dig, både når det gælder servicering og renovering af din kloak.

Ønsker du råd, vejledning eller et gratis uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at ringe til os eller benytte kontaktformularen længere nede på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Se andre tilfredse kunders anmeldelser

Vi står altid på mål for høj kvalitet og god service. Og det er ikke kun noget, vi siger. Du kan se vores kunders anmeldelser på Trustpilot og Google.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

  De kom med det samme, efter at jeg havde ringet. Deres fremgangsmåde virkede meget professionel, og de løste mit problem med kloakken, som jeg siden ikke har haft problemer med. Alt i alt god oplevelse.

  TOBIAS
  Google Review

  Super flinke mennesker, og virkeligt professionelt arbejde. De dukkede op på min adresse mindre end 24 timer efter jeg havde kontaktet dem, og de fik løst mit kloakproblem ved første besøg. Kan helt klart anbefales!

  KRISTIAN
  Google Review

  Meget behagelige og nemme at kommunikere med. Vi talte med dem om eftermiddagen med et akut problem... de stod ude hos næste morgen og udførte et flot stykke arbejde.

  Vi hyrer dem helt sikkert igen næste gang!

  AXEL
  Google Review

  Vi har fået top service fra dette firma. Chefen Henrik er yderst venlig og vil det bedste for sine kunder. I har her en fast kunde fremover, selvom jeg ikke håber at skulle have lavet mere kloak:)

  MAJKEN
  Google Review

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Kontakt Os

  70 500 700
  info@roskildekloak.dk
  RKR Gruppen ApS Roskildevej 408, 2640 Hedehusene
  CVR: 42085979

  Akut Døgnservices - RING NU

  70 500 700