fbpx
 

Punktrenovering

Punktrenovering ved mindre skader

Når der er tale om mindre skader på en kloakledning, kan man nøjes med at udføre en punktrenovering. Ved en punktrenovering, trækker man en ballon helt ind til det defekte sted i ledningen. Rundt om ballonen sidder et stykke væv og når ballonen blæses op til fuld størrelse, som er ledningens diameter, fastgøres vævet på det defekte rør. Derefter kan ballonen fjernes og kloakken er nu i orden. Vi kan lave punktreparationer/strømpeforinger op til ca. 20 meter og i diameter fra 75-150 mm og korte punktreparationer op fra 75-600 mm i diameter.
apropning af kloak

Typiske punktrenoverings opgaver kan være følgende skader i kloakken:

 • Rotteskader
 • Rørbrud
 • Rødder der er vokset igennen kloakrøret
 • Andre årsager til huller

Når punktrenoveringen er udført, vil utætheden blive kontrollet via en TV inspektion af hullet. Ofte er kvaliteten af tætningen bedre kvalitet end det oprindelige PVC rør.

Spar penge med en punktrenovering

En af fordelene ved at vælge en punktrenovering/strømpeforing er, at det er en mindre og mere behagelig reparation af kloakken. Det kræver ikke at gulvet eller fliserne på terrassen skal brydes op eller fjernes. Det hele kan håndteres via en brønd eller et sted på kloaknettet, hvor kloakledningen kan tilgås.

Har du mistanke om skader på din kloak og vil have et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os på tlf.: 70 500 700 eller benytte vores kontaktformular

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

  De kom med det samme, efter at jeg havde ringet. Deres fremgangsmåde virkede meget professionel, og de løste mit problem med kloakken, som jeg siden ikke har haft problemer med. Alt i alt god oplevelse.

  TOBIAS
  Google Review

  Super flinke mennesker, og virkeligt professionelt arbejde. De dukkede op på min adresse mindre end 24 timer efter jeg havde kontaktet dem, og de fik løst mit kloakproblem ved første besøg. Kan helt klart anbefales!

  KRISTIAN
  Google Review

  Meget behagelige og nemme at kommunikere med. Vi talte med dem om eftermiddagen med et akut problem... de stod ude hos næste morgen og udførte et flot stykke arbejde.

  Vi hyrer dem helt sikkert igen næste gang!

  AXEL
  Google Review

  Vi har fået top service fra dette firma. Chefen Henrik er yderst venlig og vil det bedste for sine kunder. I har her en fast kunde fremover, selvom jeg ikke håber at skulle have lavet mere kloak:)

  MAJKEN
  Google Review

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Få et gratis og uforpligtende tilbud

  Kontakt Os

  70 500 700
  info@roskildekloak.dk
  RKR Gruppen ApS Roskildevej 408, 2640 Hedehusene
  CVR: 42085979

  Akut Døgnservices - RING NU

  70 500 700