Certificeret rottespærremontør

Som autoriserede kloakmestre og certificerede rottespærremontører underlagt Teknologisk Instituts Kontrolordning kan du hvile trygt, når du henvender dig til os. Med vores spærre som er VA-godkendt, er du sikker på at få en løsning, der spærrer for rotters adgang og lever op til normerne. Vores autoriserede kloakmester og rottebekæmper kan hjælpe dig uanset, hvorvidt du allerede er ramt af problemet, eller ønsker at forebygge mod rotter. Derfor handler det bare om at sikre dig mod rotter, før uheldet er ude.

Se vores tilbud på rottespærre

Hvad er en rottespærre?

Rottespærrer til liggende kloakledninger er en mekanisme, der eksempelvis kan installeres i rense- og inspektionsbrønde. Den rummer to forskellige klapper hængt op uafhængigt af hinanden. De lader spildevand løbe frit gennem samtidig med at rotter forhindres i at komme ind i kloaksystemet.

Bemærk at rottespærrer er underlagt særdeles strenge krav for bedst muligt at tjene forbrugeren:

  • De består af syrefast rustfrit stål.
  • Alle svejsede samlinger skal efter deres samling bejdses, sådan at svejsningerne ikke udsættes for rustangreb.
  • Ingen forstoppelse af kloaksystemet må ske som følge af en rottespærre.
  • De skal være lette at installere samt afmontere.

Til det formål at leve op til kravene samtidig med at sikre mod rotter, testes rottespærren og bliver udsat for en VA-godkendelse af Teknologisk Institut på rørcentret i Taastrup. Via denne godkendelse forsikres forbrugeren om, at rotten både virker og består kravene. En rottespærre bør serviceres en gang om året.

pic