Professionel rottebekæmpelse

Rotter i kloakering er aldrig en rar oplevelse. Heldigvis så er der hjælp at hente, hvis du skulle være så uheldig at opleve rotter. Vi hos Roskilde Kloak Renovering har flere års erfaring med netop rottebekæmpelse. Særligt rotter i kloakering har vi arbejdet med og har ekstensiv viden om. Fra os vil du altså modtage sikker og effektiv hjælp.

Vi har hos Roskilde Kloak Renovering yderst kompetente ansatte, som er certificeret rottespærre montører, der næsten bekæmper rotter dagligt med rottespærrer og rottefælder. Miljø og Fødevareministeriet har derfor også tilføjet os til deres liste over rottebekæmpelsesfirmaer i Danmark.

Antallet af rotter i Danmark er eksploderet

Antallet af rotter er steget i høj grad de seneste par år, så det er et problem, som flere og fleres støder på. Det er i første omgang kommunerne, som står for rottebekæmpelse, men vi hos Roskilde Kloak Renovering oplever alligevel et stigende antal opkald omkring rotter.

Stigningen er også blevet dokumenteret af DR Kontant. De lavede i marts 2017 et program omkring de irriterende gnavere. Herunder ses en opgørelse over udviklingen i rotteanmeldelser i danske kommuner fra 2013 til 2016.