Mindre skader kan klares med punktrenovering

Hvis en kloakledning er blevet tilført skader af mindre omfang, er det oftest nok at anvende en punktrenovering for udbedring. En punktrenovering foregår ved, at man hiver en ballon helt hen til kloakledningens skade. På ballonens yderside er der lagt væv, og ved at puste ballonen op, så den fylder hele kloakledningens diameter, overføres vævet til det skadede sted. Efterfølgende fjerner man ballonen og røret er repareret. Vi udfører punktreparationer/strømpeforinger til op omkring 20 meter med diameter-mål på 75-150 mm, samt korte punktreparationer med diameter-mål på 75-600 mm.

pic

Disse kloakskader er typiske punktrenoveringsopgaver:

  • Skader påført af rotter
  • Brud på rørene
  • Huller forårsaget af rødder
  • Huller forårsaget af andet

Efter udførelsen af punktrenoveringen bliver skaden grundigt inspiceret med TV-udstyr. Tit opleves det, at reparationskvaliteten er bedre end det originale PVC-rør.

Penge at spare med punktrenoveringer

Når man vælger at få udført en punktrenovering/strømpeforing, opleves en masse fordele. Nogle af disse er, at reparationen ikke er så voldsom og kun meget lidt generende. Man undgår nemlig at få brækket hele sit gulv op eller opgravet hele sin terrasse. Reparationen kan klares fra brønde, eller andre steder hvor man kan komme ubesværet til kloakken.

Har du mistanke om skader på din kloak og vil have et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os på tlf.: 70 500 700 eller benytte vores kontakformular.