Kloakrenovering med mindst mulig gene for dig

Er uheldet ude, og er der gået hul på kloakrørene? I Roskilde Kloak Renovering har vi ekspertise i udbedring af skader på kloakker uden, at det er til unødvendig gene. Stank fra afløb, defekte afløb og rotter er alle gener, som i mange tilfælde følger med kloakproblemer. En renovering af din kloak komme mange af sådanne problemer til livs. 

Mange forbinder renovering af kloakken med vand i boligen, rør der skal graves op og ubehagelig lugt. Men heldigvis er det ikke længere en selvfølge. Kloakbranchen er efterhånden så innovativ, at alle disse problemer med kloakken ofte er til at løse helt uden en rodet og beskidt opgravning. I disse tider vil professionelle kloakmestre kunne lave en såkaldt strømpeforing, hvor de laver et nyt kloakrør inde i det gamle, hullede rør – og på den måde undgår svineriet.

Tegn på kloakproblemer

Det er vigtigt, at du tager tegnene på en defekt kloak alvorligt og får renoveret din kloak, hvis der er noget i vejen med den. Vedligeholder du ikke din kloak, kan det ende med både rotter, fugtskader på huset og i værste fald vandskader – og alle de ubehagelige følgeskader, som det medfører.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er en skade på kloak, kan du kigge efter følgende tegn: 

  • Ubehagelig lugt fra afløb og kloak tyder på, at kloakken er tilstoppet. Hvis det ikke hjælper at hælde kogende vand i kloakken, skal du kontakte en kloakmester.
  • Vandet i toilettet stiger eller toilettet stopper, når der skylles ud. Det er tegn på, at vandet har svært ved at komme væk.
  • Din kælder er mere fugtig end den plejer. Det kan skyldes et utæt kloakrør.
  • Fugt på og omkring soklen af din tagbrønd.
  • Jorden synker et sted på grunden. Det kan være tegn på et ødelagt kloakrør, som eroderer jorden omkring sig. 
  • Rotter – både inde og ude.

Har du mistanke om en skade på din kloak, men er du ikke helt sikker? Så anbefaler vi at du får en TV-inspektion af din kloak, for at afdække problemet. Alle forsikringsselskaber dækker den udgift, der er forbundet med en TV-inspektion, hvis der er skade på kloakken. Så har du en forsikring, kan du som minimum få denne ydelse dækket.

Kloakrenovering – Hvem har ansvaret?

Er du husejer, er det dit ansvar at sørge for vedligeholdelse, renovering og udbedring skader på alle kloakker, rørledninger og afløb på din grund. Ved skellet mellem din og kommunens grund, bliver det spildevandsselskabets ansvar. Du kan læse mere om fordelingen af ansvaret for kloaksystemerne hos Miljøstyrelsen. 

Som grundejer er det ifølge Miljøstyrelsens bestemmelser dit eget ansvar at rengøre og rottesikre din ejendom, så den ikke indbyder til, at rotterne flytter ind. Det kan du gøre med en rottespærre, der forhindre rotterne i at nå ind i kloaksystemet.

I Roskilde Kloak Renovation er vi certificerede rottespærremontører, og derfor fuldt kvalificerede til at montere rottespærrer i din kloak. Se vores tilbud på montage af rottespærrere her.

Har du allerede fået besøg af rotter, har du pligt til at reagere ved at sørge for, at en professionel rottebekæmper tager sig af problemerne og anmelde det til din kommune. Vi har mange års erfaring med rottebekæmpelse, og kan også hjælpe dig med det.

Husk din forsikring, når du har brug for kloakrenovering

Mange husejere glemmer, at de har tegnet en forsikring på deres kloakanlæg. Vi anbefaler altid, at du som husejer kontakter dit forsikringsselskab for at være sikker på, om du er dækket mod kloakskader. Du kan også kontakte os, da vi med vores erfaring og ekspertise kan give et kvalificeret bud på, om din kloakskade hører under en eventuel forsikring. Du kan med fordel læse mere om forsikringsskader, og hvordan vi hjælper dig igennem.

Pris på renovering af kloakken

Dit problem er hverken for stort eller for lille til os. Vi tager os godt og vel af af alt, som kloakrenovering og kloakservice kan involvere. Kontakt os, så finder vi ud af, hvad der skal til for at udbedre skaden. Eller brug kontaktformularen nederst på siden her. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Ring nu: 70 500 700

Læs mere om vores forskellige ydelser indenfor kloakrenovering her:

Strømpeforing
Brøndrenovering
Afpropning
Punktrenovering