Forsikringsskader på kloaknettet

Vi tager os ofte af forsikringsskader og arbejder sammen med alle de danske forsikringsselskaber. Vi har derfor også erfaring med den dokumentation, som er nødvendig i denne forbindelse. Vi vejleder, guider og hjælper dig gennem hele forløbet – lige fra vi lokaliserer skaden, tager fat i forsikringsselskabet, anmelder skaden, tager dialogen om skaden er dækningsberettiget og udfører reparationen efter aftale.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har en skade på i din kloak eller ej, så vil vi altid anbefale, at du starter med at få foretaget en tv-inspektion af din kloak – ALLE forsikringsselskaber dækker nemlig udgiften, der er forbundet med en TV-inspektion, hvis der er en skade på kloakken.

Husejere glemmer kloak forsikringen

Mange husejere har tegnet en forsikring mod deres kloakanlæg – de fleste ved det dog ikke. I Roskilde Kloak Renovering anbefaler vi altid alle husejere at sikre sig mod eventuelle kloakskader, for regningen kan hurtig blive høj, hvis skaderne ikke er blevet tilset i tide. Er du i tvivl om, hvorvidt du er dækket mod kloakskader, kan du ringe til dit forsikringsselskab eller du kan kontakte os på tlf.: 70 500 700, så kan vi med vores ekspertise give dig et kvalificeret bud på, om du er dækket eller ej.

pic