Certifikater

Vi går op i at have de nyeste certifikater. Vi holder os opdatereret, så vi kan yde den bedste service for vores kunder. Samtidig holder vi os skarpe på vores kernekompetencer. Derfor har vi fire certifikater: ét inden for rottebekæmpelse, ét som rottespærremontør, ét kursus i fugt i kælderen og én certificering som KESSEL Serviceteknikker.

Certifikater til bekæmpelse af rotter

Vi er blandt de bedste inden for bekæmpelse af rotter. Her er vi autoriseret til bekæmpelse af rotter fra Miljøministeriet. Desuden er vi certificeret som montør af rottespærrer fra Teknologisk Institut. Det betyder, at vi kender til rotternes adfærdsmønstre og kendetegn i kloaksystemerne. Herefter kan vi installere rottespærrer og lokalisere fejlene, der giver rotterne nem adgang til din bygning. Vi anvender anerkendte metoder, der holder rotterne væk fra din bygning!

Flere certifikater

Ud over ovenstående certifikater har vi deltaget i et kursus fra Teknologisk Institut omkring bekæmpelse af fugt i kældervægge. Det gør, at vi nemt kan bekæmpe fugten i din kælder. Vi er også certificeret som KESSEL Serviceteknikker. Hermed kan vi højvandssikre dit hjem med KESSEL højvandsikring– samt servicere denne. Du undgår at bekymre dig om regnen!