Roskilde Kloak Renovering - en ansvarlig virksomhed

Vi er Roskildes Kloak Renovering, og vi er godt klar over vores samfundsmæssige ansvar. Derfor ønsker vi at engagere os i samfundet og vise hensyn og omtanke for mennesker og miljø. Vi vil drive virksomhed på en pæn og ordentlig måde, hvorfor vi har startet en CSR strategi (Corporate Social Responsibility).

I vores hverdag går vi meget op i at vise omtanke for miljøet hvorfor vi blandt andet kun bruger humane og giftfrie rottefælder og rottespærrer. Derudover støtter vi flere gode initiativer som Glade Børn Fonden, Danske Hospitals Klovne og flere cykelevents for Scleroseforeningen.  Nedenfor kan du blive klogere på vores bidrag til de forskellige foreninger. Ønsker du at bakke op om de gode initiativer, så fang os på 70 700 700 og vær med på et eller flere af cykelholdene.

pic

 

pic

Vi støtter ikke blot Scleroseforeningen økonomisk, vi har også doneret 4 lækre cykler til Sport2Life, der er et cykelevent i Roskilde, og som også støtter Scleroseforeningen.

pic

 

Glade Børn Fonden fik i 2019 Henrik Ambjørn som hovedsponsor. Det er et lokalt Roskilde initiativ, der vil gøre livet lidt bedre for os alle. Læs mere her, hvor du også kan tilmelde dig.

pic

 

Derudover støtter vi Danske Hospitals Klovne med 10.000 kr. om året.

pic

 

pic

Vi støtter Miljøvenlig Pakning og Vi er Grønne med målet om en grønnere og mere bæredygtig verden.