TV-INSPEKTION AF RØR

TV-inspektion
TV-inspektion

Roskilde Kloak Renovering kan hjælpe dig, hvis du har mistanke om en skade på din kloak eller hvis du gentagende gange har haft problemer med kloakken.

 

Hvad kan du bruge en TV-inspektion til ?

Vi sender et kamera ned i kloakken for at se om vi kan lokalisere genstande, faste aflejringer, rødder, sætningsskader, forskudte samlinger, rørbrud, eller rotteskader, som kan forårsage forstoppelse af din kloak.

Roskilde Kloak Renovering kan inspicere alle slags kloakrør og stikledninger og med vores avancerede teknologi kan vi effektivt og med stor præcision lokalisere fejl og skader på kloaksystemet. Stik-tvet kan komme helt ud i de små forgreninger og stik på kloakken.

Vi er medlem af Dansk kloakmestre, hvilket er din sikkerhed for høj kvalitet – også når det gælder TV-inspektion.

 

Forsikring

Vi tager os ofte af forsikringsskader og arbejder sammen med mange forsikringsselskaber, og har derfor også erfaring med dokumentationen, som er nødvending i denne forbindelse. Vi lokaliserer skaden, tager fat i forsikringsselskabet, anmelder skaden, tager dialogen om skaden er dækningsberettiget og udfører reperationen efter aftale. Husk at ALLE forsikringsselskaber dækker udgiften, der er forbundet med en TV-inspektion, hvis der er en skade på kloakken.

Læs også video om skybrudssikring