TV-inspektion sparer dig for mange gener og penge

En TV-inspektion af din kloak kan lokalisere eventuelle skader, uvelkomne genstande eller rotter. Har du eksempelvis gentagne problemer med lugt eller tilstopning af kloakken, kan en TV-inspektion i de fleste tilfælde afsløre, hvad der er årsagen til problemet.

Vi kan med en TV-inspektion hjælpe dig med at finde årsagen til dit kloakproblem, hvis du:

 • Har haft besøg af rotter.
 • Har fugt eller vand i kælderen.
 • Har et stoppet toilet, der stopper til gentagne gange.
 • Har sætningsrevner ved fliserne.

Hvis du ønsker at få tjekket, om kloakken fungerer som den skal, er det også en TV-inspektion der kan give dig svaret. Det er en god idé at få tjekket sin kloak løbende, så du undgår pludselig at stå med store skader, som følge af en misligholdt kloak.

I Roskilde Kloak Renovering bruger vi TV-inspektioner i forbindelse med kloakrenovering og kloakservice. Det gør vi, fordi det er den hurtigste og mest effektive metode til at lokalisere et kloakproblem. I de fleste tilfælde sparer en TV-inspektion kunden for de gener og omkostninger der er ved at skulle grave kloakken op for at få problemet løst.

Hvordan fungerer en TV-inspektion?

Til en TV-inspektion bruger vi et kamera, der bliver ført ned i kloakken. Det gør os i stand til at se, om der er ting som forårsager forstoppelsen af kloakken. 

Det kan være ting som:

 • Genstande
 • Faste aflejringer
 • Rødder fra træer og buske
 • Sætningsskader
 • Forskudte samlinger
 • Rørbrud
 • Rotteskader

Når problemet er afdækket, kan vi handle på det og udføre en passende kloakservice eller renovering. Vi sørger selvfølgelig for at være i tæt dialog med dig under hele processen, og træffer ikke beslutninger uden dit samtykke.

Professionel TV-inspektion af din kloak​

Hos Roskilde Kloak Renovering benytter vi os af en avanceret teknologi, der giver os mulighed for at inspicere alle typer kloakrør og stikledninger. Metoden er yderst effektiv, fordi den har en stor præcision til at lokalisere eventuelle fejl og skader på kloaksystemet. Dette skyldes også, at selve stikket kan bevæge sig ud i kloakkens mindste stik og forgreninger, og give os video af, hvordan det ser ud dernede. 

Roskilde Kloak Renovering er medlem af Danske Kloakmestre. Dette medlemskab sikrer dig en høj kvalitet, også i forbindelse med TV-inspektion. Vi er selvfølgelig også autoriserede kloakmestre.

Tæt dialog og rådgivning under TV-inspektion af kloaknettet

Vi har stor erfaring i at rådgive og vejlede, når det handler om kloakarbejde. Når du henvender dig til os, sørger vi for den tætte dialog med dig i hele processen – både før, under og efter kloakinspektionen. 

Uanset opgavetype og -størrelse gør vi en dyd ud af at yde den optimale service overfor dig, så du kan føle sig tryg hele vejen igennem. Vi tager os af store og små opgaver hos både private og erhverv – du er altid velkommen til at kontakte os.

Ring nu: 70 500 700

Pris på TV-inspektion af kloak

Hos Roskilde Kloak Renovation får du en professionel og autoriseret kloakmester til at inspicere dit kloaknet med en TV-inspektion. Herefter kan det vurderes, hvilken løsning der er den bedste.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alle typer kloakarbejde. Du er velkommen til at ringe til os eller skrive via kontaktformularen nederst på siden – så vender vi hurtigt tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud.

Forsikringsdækning og TV-inspektion af kloak

Når der er tale om forsikringsskader, samarbejder vi i Roskilde Kloak med mange forsikringsselskaber om dokumentationen. Vi kan sørge for langt det meste for dig, hvis du har en forsikringsskade. Vi sørger for at:

 • Lokalisere den pågældende skade.
 • Rette henvendelse til dit forsikringsselskab.
 • Anmelde skaden.
 • Gå i dialog med forsikringsselskabet ift., om skaden er berettiget til dækning.
 • Udføre reparationen på kloakken efter aftale med både dig og forsikringsselskabet.

ALLE forsikringsselskaber dækker udgiften til TV-inspektion, når det er en skade på kloakken. Du kan læse mere om forsikringsskader på kloaknettet her.

Har du akut brug for en TV-inspektion?

Så kan du trygt ringe til os. Vi tilbyder døgnservice og rykker ud til akutopgaver så hurtigt, som overhovedet muligt – både om natten og i weekender.

Ring nu: 70 500 700

Se andre tilfredse kunders anmeldelser

Vi står altid på mål for høj kvalitet og god service. Og det er ikke kun noget, vi siger. Du kan se vores kunders anmeldelser på Trustpilot og Google.