Professionel slamsugning

Hos Roskilde Kloak er vi autoriserede kloakmestre og udfører slamsugning i Roskilde og på resten af Sjælland. Vi sikrer, at problemet bliver løst og foretager opgaven på alle typer gulvafløb, faldstammer, brønde, dræn og tanke.

Der er ofte behov for slamsugning, hvis:

  • Dine afløb lugter dårligt og det ikke hjælper at hælde kogende vand i afløbet.
  • Vandet klukker, når det løber ud i afløbet.
  • Vandet løber langsomt ud eller stiger op fra gulvafløb eller toilet.

Disse punkter er tydelige tegn på en tilstoppet kloak. Det er derfor noget, du bør kontakte en kloakmester for at få udbedret. 

Det er helt normalt, at der på et eller andet tidspunkt opstår problemer med tilstoppede kloakker i enhver form for husstand eller erhvervsejendom. I sådanne tilfælde vil man ofte bruge slamsuger til at rense kloakken. En slamsuger er en specialmaskine som kan løsne og suge materialer som slam, grus, fedt eller andet skidt op fra din kloak eller brønd.

Slamsugning – hurtigt og effektivt

Som autoriserede kloakmestre sørger vi for hurtigt og effektivt slamsugning, hvis din kloak er stoppet. Vi er nemlig fuldstændig klar over, hvor stor en gene det er, når en kloak ikke fungerer som den skal. Vi sørger også for at finde årsagen til tilstopningen og følger op på den, så din kloak bliver ved med at fungere, som den skal. 

Vi løser eksempelvis følgende opgaver inden for slamsugning: 

  • Slamsugning af kloakker – private som erhverv. 
  • Slamsugning af vejbrønde og kloakbrønde.
  • Rengøring af slambassiner og slamtanke.
  • Rengøring af fedt- og olieudskillere.
  • Professionel slamsugning med solid erfaring

I Roskilde Kloak Renovering har vi mere end 30 års erfaring med slamsugning og garanterer derfor en professionel håndtering af dit kloakproblem. 

Du kan være sikker på, at du får kvalificeret hjælp når du har brug for slamsugning eller rådgivning i forbindelse med kloakarbejde eller forsikringsdækning ved skader på din kloak. Vores erfaring gør, at vi er hurtige til at lokalisere, definere og afhjælpe de problemer, der måtte være med dit kloaksystem. 

Roskilde Kloak Renoverings medarbejdere er både dygtige og imødekommende, og de står klar til at hjælpe dig med et smil – uanset om du er privatkunde eller virksomhed.

Slamsugning eller kloakspuling?

Der er forskel på at bruge en slamsuger og udføre en kloakspuling. En slamsuger suger alt affald, slam og grus op fra kloakken på en grovere måde, end en højtryksspuling gør det. Kloakspuling fjerner det mindre skidt-ophobninger, der kan lægge sig som aflejringer på kloakrørene. Derfor kan det ofte være en god idé at kombinere slamsugning og kloakspuling, for at få det bedste og mest langtidsholdbare resultat. 

Slamspuling er ofte nødvendigt til det grove arbejde på kloakledninger, sivebrønde, pumpebrønde m.v., som forårsager en fuldstændig tilstoppelse af kloakken. 

Kloakspuling kan bruges ved mindre tilstoppelser, f.eks. i boligen, som “blot” giver dårlig lugt og indeklima.  

I Roskilde Kloak vil vi i langt de fleste tilfælde tilbyde en kombination af de to metoder. Det giver dig det bedste resultat og bidrager til vedligeholdelsen af din kloak.

Pris på slamsugning

Hos Roskilde Kloak Renovation får du en professionel og autoriseret kloakmester til dit kloakproblem. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alle typer kloakarbejde og du er velkommen til at ringe eller skrive til os via kontaktformularen nederst på siden – så vender vi hurtigt tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du akut brug for slamsugning?

Så kan du trygt ringe til os. Vi tilbyder døgnservice og rykker ud til akutopgaver så hurtigt, som overhovedet muligt – både om natten og i weekender.

Ring nu: 70 500 700

Se andre tilfredse kunders anmeldelser

Vi står altid på mål for høj kvalitet og god service. Og det er ikke kun noget, vi siger. Du kan se vores kunders anmeldelser på Trustpilot og Google.