Bliv rottefri – uden brug af gift

Goodnature - bliv rottefri uden gift

Bliv rottefri med Goodnature rottefælde – det sikre valg

Goodnature har med stor effektivitet stoppet rotteproblemer med fremragende resultater. Goodnature er en innovativ overfladefælde til at blive rottefri – uden brug af gift.

Rottefælden er mekanisk, miljøvenlig og et sikkert valg til human skadedyrsbekæmpelse. Goodnature fungerer automatisk og kræver derfor minimale driftsressourcer. Fælden er indbygget i en stålkasse, der gør den yderst robust i al slags vejr.

 

• Sikkert valg til effektiv bekæmpelse uden gift.
• Goodnature rottefælden kræver minimal vedligeholdelse.
• Fælden sparer mandskabstimer og sikrer permanentforebyggelse.

 

Hvordan virker Goodnature?
Step1 - bliv rottefri uden gift Step2 - bliv rottefri uden gift Step3 - bliv rottefri uden gift Step4 - bliv rottefri uden gift
Rotten bliver tiltrukket af en særlig duft og går i fælden igennem et hul formet som en cylinder. Hullet i fælden er konstrueret til fangst af rotter og mus. Når rotten går op i fælden, aktiveres en CO2 enhed, som udløser et stempel i fælden, der dræber musen eller rotten. Dyret dør hurtigt og humant. Den døde rotte eller mus falder til jorden under fælden, som indstiller sig selv igen automatisk. Duftbeholderen bør blot udskiftes hver sjette måned for optimalt driftsresultat. Den døde rotte eller mus bliver samlet op af rovdyr og spist. Fælden kræver derfor ikke opsyn eller bemanding.

 

Kontakt os nu for at få mere information på tlf.: 70 500 700 eller via vores kontaktside

 - bliv rottefri uden gift