Roskilde Kloak Renovering - en ansvarlig virksomhed

Hos Roskilde Kloak Renovering er vi bevidste om, at vi har et samfundsmæssigt ansvar. Vi ønsker at drive virksomhed på en ordentlig og anstændig måde, hvor vi viser omtanke for mennesker og miljø, og dermed engagerer os i det samfund, vi er en del af. Derfor har vi lavet en CSR (Corporate Social Responsibility) strategi.

Udover at vi i vores daglige arbejde går op i at udvise omtanke for miljøet og bl.a. udelukkende gør brug af humane og giftfrie rottefælder og rottespærrer, støtter vi også op om cykel-events for Scleroseforeningen, og donerer penge til Glade Børn Fonden og Danske Hospitals Klovne. I det efterfølgende kan du læse mere om vores støtte til de forskellige foreninger. Hvis du vil støtte op omkring de gode sager, så kontakt os på 70 500 700 og kom med på et eller flere af cykelholdene.

Udover at have doneret penge til Scleroseforeningen, har vi sponsoreret 4 cykler til Sport2Life cykel-eventet i Roskilde, der samler ind til Scleroseforeningen.​

I 2019 blev Henrik Ambjørn hovedsponsor for Glade Børn Fonden. Glade Børn Fonden er et lokalt Roskilde–initiativ, som arbejder for at gøre verden lidt gladere – for os selv og for andre. Du kan læse mere her og tilmelde dig.​

Vi er Kæmpe Klovnesponsor og støtter Danske Hospitals Klovne med 10.000 kr. årligt.​

Lad os hjælpe dig med kloakservice

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Roskilde Kloak Renovering ApS

Roskilde Kloak Renovering ApS har mange års erfaring som autoriseret kloakmester. Vores kompetente og imødekommende kloakmestre er klar til at hjælpe dig med en professionel løsning inden for en lang række områder, både når det gælder private, erhvervs- og forsikringssager.

Kontakt

Jernbanegade 23 B, 4000 Roskilde

fb_6   linkedin-round-icon-256 kopi   youtube-512 kopi