Kontakt os døgnet rundt på tlf.: 70 500 700

Vi har mange års erfaring som autoriseret kloakmester og vores kompetente og imødekommende kloakmester er klar til at hjælpe med en professionel løsning inden for en lang række områder, både når det gælder private, erhverv og det offentlige.

Vi er fleksible og er altid klar til at komme ud til en hasteopgave, så du er velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, der kræver vores hjælp hurtigst muligt. Det kan også være, at du blot vil have foretaget en kontrol eller en kloakservice. Vi har base i Roskilde, men kører ud på det meste af Sjælland, dog med fokus på områderne Roskilde, København og omegnskommuner, Holbæk og ned mod Køge.

Kontakt oplysninger:

Roskilde Kloak Renovering

Jernbanegade 23B

4000 Roskilde

Tlf.: 70 500 700

E-mail: info@roskildekloak.dk

Autorisationsnummer: KFUL-12563

CVR: 37619477

Du kan også udfylde nedenstående og vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Roskilde Kloak Renovering ApS

Roskilde Kloak Renovering ApS har mange års erfaring som autoriseret kloakmester. Vores kompetente og imødekommende kloakmestre er klar til at hjælpe dig med en professionel løsning inden for en lang række områder, både når det gælder private, erhvervs- og forsikringssager.

Kontakt

Jernbanegade 23 B, 4000 Roskilde

fb_6   linkedin-round-icon-256 kopi   youtube-512 kopi