Kloakrens og højtrykspuling

Ofte er det først når der opstår problemer med et afløb i hjemmet, at man som almindeligt menneske stifter bekendtskab med behovet for kloakrens og kloakspuling. Problemerne kan opstå af flere forskellige årsager. Nogle kan opstå helt akut og andre er et resultat af forkert brug, forkerte installationer eller manglende vedligeholdelse over længere tid.

Hos Roskilde Kloak har vi set mange typer problemer med afløb og kloakker, og vi har stor erfaring i at løse dem – eller endnu bedre: Forhindre, at de opstår.

Indhent tilbud her!

Der kan opstå funktionsfejl i alle former for afløbsinstallationer. Det kan ske som følge af almindelig slitage, forkert brug, en ophobning af skidt der sidder fast, trærødder der er blevet for store eller angreb af rotter. Langt de fleste problemer med afløb og kloakker kan løses med kloakrens eller kloakspuling.

Når vi rykker ud med vores ekspertise og specialudstyr analyserer vi først problemet og årsagen til det. I nogle tilfælde kan vi nemt konstatere, hvad der er galt. I andre tilfælde er det nødvendigt at anvende en TV-inspektion, hvor et kamera føres ned i kloakken for at identificere årsagen til problemet.

Har du problemer med rotter? Selv hvis du ikke har, kan det være en god idé at forebygge rotteangreb med en rottespærre. Se vores tilbud på montering af rottespærre her.

Hurtig og effektiv kloakrens

Når et kloakafløb ikke fungerer som det skal, er det meget generende. Derfor gælder det om, at få klaret problemet så hurtigt som muligt. Vi tjekker årsagen til tilstopningen og følger op på den.

I Roskilde Kloak er vi eksperter i at rense og reparere afløb, og løser gerne følgende opgaver:

 • Tilstoppede toiletter
 • Rensning af faldstammer
 • Spuling af pumpe- og sivebrønde
 • Spuling af vej- og tagbrønde
 • Rensning af olietanke
 • Ordning af højvandslukker (ofte ved skybrud)
 • Rensning og spuling af køkken- og gulvafløb og lignende

Vi rykker ud når afløb er stoppet til og sørger for, at det kommer til at fungere fuldstændigt tilfredsstillende igen.

Hos Roskilde Kloak har vi rensning af kloakker som et af vores ekspertområder. Med vores mangeårige erfaring i at løse alle typer kloakproblemer, kan vi rykke ud i ekspresfart og give dig effektiv førstehjælp i med dit defekte afløb. Og vi bliver på opgaven, indtil den er løst.

Kloakspuling i Roskilde og på resten af Sjælland

Har du akut brug for kloakrens eller kloakspuling? Hos Roskilde Kloak kører vi ud til opgaver på hele Sjælland og har døgnservice, hvis uheldet er ude og du har akut behov for det.

Ring nu: 70 500 700

Hvad koster en kloakspuling?

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på en opgave, der ikke kræver akut udrykning? Så er du er velkommen til at kontakte os på 70 500 700, eller udfylde vores kontaktformular længere nede på siden her. Så vender vi tilbage med en pris hurtigst muligt.

Kloakspuling med højtryksspuler

Er kloakken helt stoppet til, er det ofte nødvendigt at udføre en kloakspuling med en højtryksspuler. Typiske tegn på en tilstoppet kloak er, at:

 • Kloakken lugter dårligt fra gulvafløbet
 • Vandet klukker, når det løber ud
 • Vandet løber meget langsomt ud
 • Vandet stiger op fra gulvafløbet eller toiletskålen

Viser kloakken nogle af disse tegn på tilstopning, er du nødt til at få gjort noget ved det. En kloakspuling med højtryksspuler fjerner både forstoppelser og aflejringer i kloakrørene og løser derfor de fleste problemer. 

Roskilde Kloak rykker gerne ud til denne type opgaver. Vi renser og højtryksspuler alle rør, så du kan være sikker på, at problemet er løst. Vi foretager slamsugning og kloakspuling af alle former for gulvafløb, faldstammer, brønde, dræn og tanke. Er der tale om trærødder, der er begyndt at vokse ind i kloakrørene, så klarer vi naturligvis også det problem.

Akut brug for kloakrens eller kloakspuling?

Står du i en akut situation, der kræver action med det samme? Så kan du trygt ringe til os på tlf. 70 500 700. Vi rykker ud til akutopgaver på hele Sjælland, lige så hurtigt det kan lade sig gøre.

Se andre tilfredse kunders anmeldelser

Vi står altid på mål for høj kvalitet og god service. Og det er ikke kun noget, vi siger. Se vores kunders anmeldelser på Trustpilot og Google.