Strømpeforing i kloakken

Roskilde Kloak Renovering er eksperter i strømpeforing. Teknikken benytter vi os af, når det eksisterende kloakrør er begyndt at være for dårligt – og denne metode er specielt god ved svært tilgængelige rør, fx. under huse, asfaltbelægninger og andre rør i svært tilgængelige områder.

​Når vi foretager en professionel strømpeforing, spuler vi først røret rent ved hjælp af en slamsuger eller spulevogn. Efter dette fører vi en polyesterslange gennemvædet i silicat, epoxy og harpiks ind i røret ved hjælp af luft. Dernæst fører vi en oppustelig luftslange ind i røret og fylder den op med luft, så blandingen kan sætte sig på kanten af røret og hærdes. Når alt dette er gjort, får du et rør, der er så godt som nyt. ​​Vi arbejder med denne teknik i alle rør fra Ø 70 til Ø 300.

Strømpeforing fra vejbrønd

Vi arbejder både for både private, erhverv og offentlige institutioner. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os, så du kan altid kontakte os.

Læs også om brøndrenovering

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Roskilde Kloak Renovering ApS

Roskilde Kloak Renovering ApS har mange års erfaring som autoriseret kloakmester. Vores kompetente og imødekommende kloakmestre er klar til at hjælpe dig med en professionel løsning inden for en lang række områder, både når det gælder private, erhvervs- og forsikringssager.

Kontakt

Jernbanegade 23 B, 4000 Roskilde

fb_6   linkedin-round-icon-256 kopi   youtube-512 kopi