Job

Grundet stigende vækst, står vi ofte og leder efter nye medarbejdere. Nedenstående vil vi løbende poste jobopslag, men er du interesseret i at arbejde for os, så giv os et ring på 70 500 700 eller send en mail til info@roskildekloak.dk og vedhæft dit CV - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Ledige stillinger lige nu:

Erfaren kloakrørlægger / Erfaren spulemedarbejder

Din profil

Du er målrettet og stræber efter at være en af de bedste indenfor faget. Du ved, at vejen dertil er igennem hårdt arbejde, ordentlighed og dedikation til jobbet.

Vi er på udkig efter ambitiøse ansøgere, der besidder kvaliteter som vedholdenhed, ordentlighed, selvstændighed og engagement. Du er resultatorienteret og kvalitetsbevidst - og du sætter en ære i at yde den bedste service overfor kunderne.

Yderligere vil det være et ekstra plus, hvis du har DTVK-certifikat eller har gennemført kurset "Vejen som arbejdsplads".

Dit udbytte

Du bliver en del af en virksomhed i vækst, og hvor alle står sammen og løfter i flok. Vi er et åbent og uformelt team med masser af godt humør.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Er dette noget for dig, kommer du ind i en aktiv og dynamisk virksomhed, hvor der er højt til loftet og fart på hver dag - og hvor alle glæder sig til at teame op med dig.

Nærmere information om jobbet kan fås ved henvendelse til indehaver:

Henrik Ambjørn, telefon 70 500 711.

Ansøgning og CV sendes på mail til:

Henrik Ambjørn - henrik@roskildekloak.dk 

Ansøgningsfrist:

Den 1. december 2019.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Roskilde Kloak Renovering ApS

Roskilde Kloak Renovering ApS har mange års erfaring som autoriseret kloakmester. Vores kompetente og imødekommende kloakmestre er klar til at hjælpe dig med en professionel løsning inden for en lang række områder, både når det gælder private, erhvervs- og forsikringssager.

Kontakt

Jernbanegade 23 B, 4000 Roskilde

fb_6   linkedin-round-icon-256 kopi   youtube-512 kopi