VI STØTTER …

Roskilde Kloak Renovering – en ansvarlig virksomhed

 

Hos Roskilde Kloak Renovering er vi bevidste om, at vi har et samfundsmæssigt ansvar. Vi ønsker at drive virksomhed på en ordentlig og anstændig måde, hvor vi viser omtanke for mennesker og miljø, og dermed engagerer os i det samfund, vi er en del af. Derfor har vi lavet en CSR (Corporate Social Responsibility) strategi.

Udover at vi i vores daglige arbejde går op i at udvise omtanke for miljøet og bl.a. udelukkende gør brug af humane og giftfrie rottefælder og rottespærrer, støtter vi også op om cykel-events for Scleroseforeningen, Hjerteforeningen og Knæk Cancer. I det efterfølgende kan du læse mere om vores støtte til de forskellige foreninger. Hvis du vil støtte op omkring de gode sager, så kontakt os på 70 500 700 og kom med på et eller flere af cykelholdene.

 

 

Scleroseforeningen

Udover at have doneret penge til Scleroseforeningen, har vi sponsoreret 3 cykler til Sport 4 Life cykel-eventet, der samler ind til Scleroseforeningen.

hjerterytterne-logo-transparent-522x300

I 2016 blev Henrik Ambjørn en del af Hjerterytterne, og yderligere er Roskilde Kloak Renovering blevet officiel sponsor.

download

Ved siden af donationer til Knæk Cancer, har vi i flere år støttet Spinning 4 Cancer med sponsor-cykler og cykeltøj. Spinning 4 Cancer cykler og samler ind til Kræftens Bekæmpelse under Knæk Cancer ugen.